El somnis, somnis són, ... Desperta't...

dimecres, 23 de gener del 2008

Els cabells...

Avui us he vingut a parlar sobre un tema que des del principi dels temps al ser humà li ha estat rondant pel cap... el cabell. el cabell es com el sou, que ningú esta content amb el que té, per això sempre intentem canviar-lo.
esta claríssim que els temps han canviat molt, per que abans una tia o era rossa o era morena pero ara es pot tenir el cabell de color castany daurat, castany castany, ross suec, sor marfil, vermell passió, vermell ferrari... rojo atardecer iberico... i aixòo és un problema, cuidado, perquè abans una noia pasaba per sota la obra i li cridaven: "¡ rubia tia buenaaa !". pero ara imaginis l'obrer aquell d la construcció cridant-li: "tu! atardecer ibericoo!!!"
peo un tiny no ho es tot, un champú és molt important, i els molt catxondos els dels xampús posen: "revitaliza, da vigor y aporta volumen extra"...que dic jo... això que és un xampú o la viagra???
sembla ser que ningu està content amb el cabell pero si que hi ha gent que està contenta amb el cabell... les noies dels anuncis de xampú, que es pasen tot el dia donant voltes de campana amb el cabell..zass, zasss, zassss...que dic jo en aquestes nenes amb el xampú els hi hauran de donar un pot d reflex per les cervicals més que res... mireu jo us donaré un consell: no feu cas als anuncis publicitaris, ni als spots, que només volen menjar-vos el "coco" de veritat, gaudiu del vostre cabell, disfruteu d'ell. Jo ja he prés una decisió, i sabeu per què? ¡¡ Porqué yo lo valgo!!


Dedicat a una persona que em fa treure els meus millors somriures...